Velkommen til mit uperfekte instaliv

Velkommen til mit uperfekte instaliv

 


img_1441Nu er jeg efterhånden blevet spurgt en del gange om, om jeg ikke kunne tænke mig at lave en blog. Egentlig har jeg været lidt skeptisk omkring det, for er jeg virkelig spændende nok til det?

Mit liv har været meget op og ned, min hverdag kan være enormt kaotisk og er alt egentlig så lyserødt som det ser ud på instagram?

Det her kommer til at være mit frirum. Jeg har manglet et sted, hvor jeg kan dele alle mine tanker, frustrationer og følelser, helt uden filter. Jeg kommer til at være ærlig og jeg vil uden tvivl, både forarge og give et godt grin. Jeg vil fortælle om de personligste ting i mit liv, de svære tider, de sjoveste ting og om hvor pinlig jeg kan være. Jeg vil dele emner som er tabubelagt og som jeg selv er gået igennem.

Her kommer i til at opleve den naturlige Malene. Den jeg er, når jeg er sammen med mine tætteste veninder. Den Malene der overhovedet ingen hæmninger har og gerne fortæller om både hæmorider, one-night stands, utroskab, dårlige undskyldninger og salg af brugte trusser.

Jeg håber i vil læse med!

 

Hvis i har lyst til at følge min lyserøde hverdag på instagram, hedder jeg; _malenebowman

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til mit uperfekte instaliv